luni, 4 martie 2013

Chec zebra!




Ingrediente


4 oua
200 g zahar
1 cana de lapte
200 ml ulei
400 g faina
1 plic praf de copt
1 plic zahar vanilat
2 linguri caca

Mod de preparare!


1.Separam albusurile de galbenusuri
2.Batem spuma albusurile apoi adaugam zaharul si mixati bine.
3.Adaugam laptele,uleiul iar dupa faina amestecata cu praful de copt si mixam bine.
4.Compozitia rezultata se inparte in doua parti egale iar in jumatate se pune cele 2 linguri de cacaua.
5.Se unge o tava rotunda bine cu unt (tava mea de 26 cm)si se incalzeste cuptorul la 180 grade celsius
6.In centru se pun 3 linguri de compozitie alba apoi exact peste compozitia alba tot in centru 4 linguri cu cacaua apoi iarasi trei alba si 4 cu cacaua pana la terminarea compozitiei (dar atentie numai in centru mereu veti vedea si in poza)
7.Se pune in cuptorul bine incins la temperatura medie 180 grade.
8.Este gata cand trece proba cu scobitoarea
Va doresc pofta buna!







Un comentariu:

Unknown spunea...

foarte frumos ti-a iesit, te pup.